top of page

Sekretess policy

 

Mitt företag moster emelie driver denna webbplats: mosteremelie.com. Denna sida informerar dig om våra policyer för att samla in, använda och identifiera personlig information som vi får från användaren av vår webbplats.

 

Det är viktigt att du känner att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi rekommenderar därför att du läser hela denna sida noggrant.

 

Vi använder din personliga information för att tillhandahålla och förbättra webbplatsen och följa tillämplig lagstiftning om personuppgifter. Inom EU / EES gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att använda webbplatsen godkänner du insamling och användning av information enligt denna policy.

 

Vilken typ av information vi samlar in

 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du tillhandahåller på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Vi kan använda verktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstid, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att lämna sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information för att skapa kontakt och skicka information om vårt företag.

 

Hur vi samlar in information

 

När du samtycker till att tillhandahålla din personliga information samlar vi in ​​den personliga information som du tillhandahåller oss, till exempel din e-postadress. Vi använder endast din personliga information av de specifika skäl som anges ovan.

 

Varför vi samlar in sådan personlig information

 

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål: För att tillhandahålla och driva tjänsterna. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna meddelanden. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som våra affärspartners eller vi kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

 

Hur vi lagrar, använder, delar och identifierar våra besökares personliga information

Vårt företag är värd för wix.com-plattformen. Wix.com ger oss en onlineplattform som gör att vi kan sälja tjänster till dig. wix.com * kan lagra dina data via wix.coms datalagring, databaser och de allmänna wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Hur vi kommunicerar med våra webbplatsbesökare

 

Vi kan kontakta dig för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller om det annars är nödvändigt, för att kontakta dig för att genomdriva vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och avtal med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, sms och post.

 

Hur kan webbplatsbesökare dra tillbaka sitt samtycke?

 

Om du inte vill att vi ska behandla din information längre, vänligen kontakta oss på hej@mosteremelie.com.

 

Uppdateringar av sekretesspolicy

 

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna policy när som helst, så granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter det att de har publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör betydande ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats för att vara medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi använder och / eller identifierar den.

 

Frågor och kontaktinformation

 

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, vänligen kontakta oss på hej@mosteremelie.com.

 

Uppdaterad söndag ​​28 maj 2022

bottom of page